Duurzaam advies

12MNDN levert bouwkundige projectmanagers met een zeer duurzame insteek. Naast het realiseren van uw project binnen "tijd"  en "budget" zorgen wij ervoor dat uw huisvesting ook "duurzaam" wordt opgeleverd. Concreet betekent dit maximale ruimte voor hernieuwbare energie en circulaire materialen.

De werkzaamheden variëren van het maken van haalbaarheidstudies, business-cases, begeleiden van aanbestedingen tot het volledig regisseren van projecten.

Een greep uit onze opdrachtgevers.....

Plek voor

Ontwikkeling en uitvoering

Als partner van PlekVoor bieden wij ondersteuning bij de ontwikkeling van energieneutrale woningen en parken. Zowel adviserend als realiserend.

PlekVoor
stadhuis-apeldoorn

Programmamanagement

Wij hebben hier de leiding over het programma " Verduurzamen Gemeentelijk Vastgoed". Doelstelling is om het energieverbruik binnen enkele jaren fors te reduceren ( > 40%).

Gemeente Apeldoorn
square-goede-woning

In opdracht van woningcorporatie De Goede Woning in Apeldoorn hebben wij vier flats (35 m hoog!) voorzien van in totaal 1600 zonnepanelen. Naast het logistieke proces maakte  ook vooral  de organisatie met zoveel bewoners dit tot een huzarenstukje!

De Goede Woning
20170915_114032

Projectbegeleiding en advisering

Projectmanagement nieuwbouw Clean Tech Center te Deventer. Het betreft hier een Europese Aanbesteding die naar verwachting begin 2020 wordt opgeleverd.

 

Circulus Berkel
Habitask-Jorn-

Training en Opleiding

Namens HabiTask verzorgt 12MNDN Duurzaam de opleiding "Succesvol verduurzamen vastgoed" voor beheerders, projectleiders en vastgoedmanagers. 

HabiTask
square-ons-huis

In wijk de Maten in Apeldoorn 292 woningen voorzien van 6 zonnepanelen elk. Zovele huurders, zovele wensen. Contact en organisatie met bewoners is van groot belang in dit soort projecten. Reden waarom Ons Huis voor 12MNDN heeft gekozen.

Ons Huis

Adviseert

Haalbaarheids onderzoek en rendement

Titel

Wij inventariseren uw behoefte en mogelijkheden naar haalbaarheid en rendement

Organiseert

Volgens planning en budget

Titel

Wij organiseren projecten altijd volgens afgesproken planning en budget. 

Realiseert

Kwaliteit en resultaat

Titel

Bewaking van kwaliteit het gewenste resultaat neerzetten.