Duurzaam werk

 

Er zijn vele maatregelen om te verduurzamen: van warmtepomp tot zonnepaneel, van LED-verlichting tot isolatie. Gericht op energiebesparing en financieel voordeel. Deze twee moeten in balans zijn. 12MNDN geeft hiervoor het juist advies en zorgt voor realisatie, zowel voor particulieren als voor bedrijven, corporaties en instellingen.

Onze ambitie

12MNDN helpt u bij elke verduurzamingsopgave. Door te adviseren, te organiseren en/of realiseren. Energie besparen en geld besparen gaan hand in hand. Het is al lang geen tegenstelling meer en daarom ook een werkwijze waar ieder mens en ieder bedrijf op een passende manier inhoud aan zou moeten geven.

Wij zijn voor iedere opdrachtgever dé partij die bij de verduurzamingsvraag kan ondersteunen. En inmiddels blijkt al meer dan 3 jaar dat wij daar zeer goed toe in staat zijn. Energie besparen is goed voor portemonnee en milieu. En altijd mogelijk!

%
Energie besparen
%
Geld besparen

''Eigenlijk weet ik geen 1 goeie reden om geen zonnepanelen te nemen...''

BRANT VAN DIJK

Onze aanpak

12MNDN helpt u energie besparen, door begrip te hebben voor uw situatie, uw wensen en uw mogelijkheden. En dit om te zetten in hele concrete doelen en resultaten. Onderscheidend: transparante aanpak, betrokken, lange termijn relatie, resultaatgericht

De weg naar 100% onafhankelijkheid

Het bereiken van 100% onafhankelijkheid dat is eigenlijk wat iedereen wil. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Met het "12MNDN-Totaalplan" geven wij inzicht de te treffen besparingsmaatregelen over een langere termijn. Daarbij wordt rekening gehouden met uw persoonlijke situatie, middelen en mogelijkheden. Met als resultaat "Korte termijn resultaten met op lange termijn kwaliteit en rendement"

Vandaag: Energiecontracten - Sluimerverbruik
%
Morgen: Zonne-energie
%
Overmorgen: LED verlichting
%
Volgende week: Auto lader (electrisch rijden)
%
Volgende maand: Subsidies - Warmte pomp - HR ketel
%
Na 12MNDN: Opslagsystemen - Monitoring
%

''Zonder zon geen energie!''

MAARTEN DAENDELS

Combineer en bespaar nog meer......

Met je eigen zonne-centrale bespaar je direct op je energierekening. Het investeren in zonnepanelen zorgt voor een duurzaam rendement en het is nog leuk ook!

Opslag

Met batterijen kunt u een grotere mate van onafhankelijkheid bereiken. Wanneer u overdag niet thuis bent, maar ’s avonds na zonsondergang wel, kunt u ervoor zorgen dat de overdag opgewekte energie in batterijen wordt opgeslagen, om ’s avonds weer beschikbaar te komen voor uw verbruikstoestellen.

icoon oplaadpunt 2

Oplaadpunt

Elektrisch rijden behoort is de nieuwe vorm van vervoer. Uw oplaadpunt gevoed door uw eigen zonne-energie is de mooiste oplossing. Bekijk de mogelijkheden voor uw auto en fiets en rij voor een beter milieu.

Icoon LED 2

Led

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur sea adipiscing elit. Sed tempus diamet nisl quis ornarod vivamus sem luctus.

Monitoring

Inzicht in uw verbruik en opgewekte energie zorgen voor een juiste aankoop beslissing. U weet waar u kunt besparen en rendabel kan investeren. Bekijk de verschillende monitoring oplossingen en beslis op basis uw persoonlijke gegevens voor de volgende stap.

Projecten

Wij zijn bevlogen en betrokken projectleiders met een duurzame insteek. Particulieren en bedrijven helpen wij vakkundig lange termijn resultaten te realiseren en echt groen te zijn.

Meer dan 12MNDN klant

20170707_153748

ZONNESYSTEEM - WARMTEPOMP - ENERGIECONTRACT

Familie Lindenhout

Mooie vraag, mooi advies. Met een prachtig resultaat!

20160219_163737

ZONNESYSTEEM - LED VERLICHTING - OPLAADPUNT

Fred Mathijssen

In 5 jaar tijd zo dicht mogelijk naar energieneutraal, wat te doen? Daarvoor een plan maken en gefaseerd realiseren, is onze favoriete bezigheid. En wat je leuk vindt, wil je goed doen. Gelukt! 

20170512_163635

ZONNESYSTEEM - WARMTEPOMP - HR++ GLAS

Familie Blom

''Laat maar zien of dat financieel uit kan...'' En dat deden we. Met enthousiasme en resultaat! En een tevreden opdrachtgever.

Wat vinden onze klanten

"Prettige en vakkundige mensen die mij begeleiden naar 100% onafhankelijkheid. Met begrip voor mijn persoonlijke situatie"

— Fred Mathijssen — 
Uchelen

"Snel en vakkundig een oplaadpunt , zonnesystemen en een nieuw HR-ketel gerealiseerd. Alles in een dag uitgevoerd!! "

— MIKE BEUMER —
Apeldoorn
 

"Eerste jaar een zonnesysteem laten plaatsen en dat beviel goed. Dit jaar een nieuwe warmtepomp met subsidie gerealiseerd."

— FAMILIE SESSINK — 
Den Bosch
— 
 
conceptplan

Maatwerk projecten

Realisatie carport voorzien van zonnepanelen en oplaadpunt

Zonnesysteem en nieuwe dakbedekking

Isolerende maatregelen en zonnesysteem

Service

Zorgeloos kopen en genieten, daar gaan wij voor.....

Subsidie aanvragen

Er zijn verschillende subsidies en aantrekkelijke leningen mogelijk om uw woning of bedrijfspand  energiezuiniger te maken. Zo wordt energie besparen en zelf opwekken nog voordeliger. Snel en eenvoudig een advies, wij adviseren u graag.

BTW teruggave

Als u als particulier zonnepanelen aanschaft kunt u de btw terugvragen bij de Belastingdienst. Uw kostenvoordeel wordt hierdoor nog eens vergroot. Maak dus direct gebruik van de BTW-teruggave service en bespaar meer!

Onderhouds contracten

Op de zonnepanelen kan vuil achterblijven welke rendementsverlies tot gevolg hebben. Met een van onze onderhouds contracten wordt het rendement verhoogt en heeft u verder geen omkijken naar het systeem.

Persoonlijk contact

Voor vragen en/of advies kan je ons makkelijk bereiken via telefoon, mail of bezoek ons servicepunt, gelegen op de “Eco-factorij” in Apeldoorn. Voor een persoonlijk gesprek en een heerlijke kop koffie. Je bent van harte welkom.

"100% onafhankelijkheid, het kan!."