Zonne energie

 

De zon schijnt voor niks...maar niet nutteloos. Integendeel. Met de zon zijn wij in staat electriciteit op te wekken. Een prachtig middel voor een duurzame toekomst.

Zonnepanelen leveren gelijkstroom, die door een omvormer wordt omgezet in wisselstroom. Waarop apparaten kunnen draaien.

Wij helpen u graag...

Persoonlijk advies

De eerste stap is een duidelijk beeld verkrijgen van uw wensen en mogelijkheden. Hiervoor maken wij graag een afspraak en komt een van onze vakkundige adviseurs bij u thuis om belangrijke punten door te spreken. 

Installatie werkzaamheden

Voordat de montage werkzaamheden starten stemmen wij de werkwijze en planning met u af . 

Onze vakkundige monteurs zijn volledig op de hoogte van uw installatie en kunnen alles naar wens uitvoeren.

Installatie wordt volledig werkend opgeleverd, zonder verrassingen achteraf.

 

Zorgeloos besparen

Na realisatie van uw zonnesysteem zullen wij u heldere uitleg geven over het monitoren van het systeem en kunnen wij voor u de BTW-teruggave verzorgen. Hierdoor start u zorgeloos met besparen. 

Enkele voorbeelden...

20160215_144240

Woningcorporatie De Goede Woning

Vier flats, 35 meter hoog, 400 panelen per flat, 100 woningen per flat. Met ieder hun eigen aansluiting...in de woning.

Familie Wallet

Kwaliteit en esthetiek op maat. Zonnepanelen die bij klant en woning passen. Mooi om te zien!

20150704_132743
2017-09-27-PHOTO-00003557

Ministek op Zwitsal

 Zonnepanelen op Ministek. Zwitsal terrein Apeldoorn. Zelfvoorzienend ''tiny house'' (efficiente woning) gericht op de toekomst.

Zo werkt zonne-energie

"OP WEG NAAR 100% ONAFHANKELIJKHEID"

Batterijen werken samen met zonnepanelen om de onbeperkte mogelijkheden van de zon te benutten en onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen. Huiseigenaren, ondernemingen en energie bedrijven gebruiken energiebesparende oplossingen om hun gebruik van duurzame energie te vergroten en een duurzaam energie te vergroten.

Monitoring

Het volgen van uw energieopbrengsten op uw telefoon of Ipad is niet alleen interessant, maar zorgt ook voor verdere energiebesparing.